Com Treballem

Treballem amb la premissa que cada persona és diferent, i que vivim experiències similars, de manera molt diferenciada. És per això que apostem per una atenció individualitzada i personalitzada des d’un enfoc integrador, en el que adaptem les tècniques i les eines d’intervenció, en funció de la persona que tenim al davant, de les seves necessitats i de la seva manera d’entendre i relacionar-se amb el món.

L’experiència ens ha demostrat que el treball en equip multidisciplinari és fonamental per a treballar amb persones, per aquest motiu estem en contacte amb altres professionals (psicòlegs, ginecòlegs, obstetres, psiquiatres, fisioterapeutes, infermeres, uròlegs, etc.) que complementen el nostre treball per a poder donar una atenció més completa, rigorosa i basada en l’evidència científica.

Com a psicòlogues en actiu, ens adaptem a les necessitats específiques de la població a la qual ens dirigim i atenem a la consulta, fent que la formació continuada sigui fonamental per a nosaltres. Mirem d’avaluar de ben a prop i en supervisió clínica la feina que fem, minimitzant els temps terapèutics i millorant la qualitat de la nostra atenció.

Vols saber més sobre nosaltres? Descobreix qui som!

CA
ES CA